LUV

pic

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, September 14, 2012

hadiah....‘Bukan wang ringgit dan harta benda yang menjadi ukuran kasih sayang….’ Yeke?? Hehe…  Tapi jika kita fikirkan..bukankah dengan wang kita membeli sesuatu keperluan??  Kalau tak ade duit? Nak beli macam mana? Atau cukupkah sekadar kasih sayang..? yang xperlu makan..pakai…?? Ape dia aku melalut nie… hehe. tp yg pasti rezeki yang hubby perolehi adalah rezeki aku jugak.. hehehe. syukur.

2 hari sebelum raya.

Alhamdulillah…. Aku sebenarnya nak  cerita, kepulangan hubby untuk beraya dikampung amat dinanti dengan penuh kegembiraan. Mungkin xnampak jelas pada raut wajah…disembunyikan kerana malu pada ibu mertua dan adik2 ipar yang pastinya memerhati setiap gerak geri dan tindakan. Mana xnya, rindu yang setiap hari ditanggung akan terubat.. Ni lah nasib  berjauhan…
So kena wat slamber jelah bila nampak hubby dah sampai. Padahal dalam hati melompat2 gembira. Hahaha. Kepulangan hubby bukan tangan kosong. Ada hadiah yang dibawa pastinya untuk isteri tercinta…  Ini dia hadiahnya…. Tq so much syg…. Ku doakan smg Allah swt sentiasa merahmatimu…. Dimurahkan rezeki… Berjaya didunia dan akhirat.. Amin.

No comments:

Post a Comment